Esittelyssä: Emma Iivonen

Tutustu Suomen Yrittäjäturvan tiimiin. Seuraavana vuorossa Henkilöriskien asiantuntija; Emma Iivonen

Intohimoinen muiden auttaja ja itsensä kehittäjä. Opiskelen parhaillaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa ja olen yrittäjänä kuljetusyrityksessä sekä Suomen yrittäjäturvan asiamiehenä. Olen kolmen lapsen ja yhden karvaisen possun (staffin) äiti Jokioisilta.

Auttaa yrittäjiä ja yrityksiä turvaamaan taloutensa yllättävien tilanteiden sattuessa. Käyn läpi yrittäjien sosiaaliturvia ja mahdollisuuksia riskien kattamiseksi sekä sosiaaliturvan parantamiseksi.

Finanssialalla 10- vuotta, joista viisi vakuutusalalla.

– Miksi sinä valitsit Suomen Yrittäjäturvan?

Valinta oli helppo, mahtavat kollegat ja alan parhaat tuotteet.

– Kuinka hyvin mielestäsi yrittäjät tuntevat sosiaaliturvansa ja millä tavalla sitä voisi parantaa?

Toiset tuntevat hyvin, mutta valtaosalla on valitettavan huono käsitys sosiaaliturvastaan. Asiaa auttaisi keskustelu alan ammattilaisen kanssa.

– Kerro yksi vinkki jonka antaisit yrittäjille.

Huolehdi asiasi sille mallille, että pärjäät varsinkin silloin, kun jotain odottamatonta tapahtuu.