Esittelyssä: Mikko Kuusilehto

44-v. paimiolainen yrittäjä, perheeseen kuuluu vaimo ja kolme lasta. Harrastuksiin kuuluu kaikenlainen ulkoilu, mm. maastopyöräily ja enduro.

– Mitä työtehtäviisi kuuluu? Henkilöriskien kartoittaminen ja turvaaminen, henkilöstön sitouttamisen ja palkitsemisen ratkaisujen rakentaminen. Lisäksi erilaisten yrityksien osakasriskien kartoittaminen ja turvaaminen.

22 vuotta.

– Miksi sinä valitsit Suomen Yrittäjäturvan?

Palvelumalli ja yrittäjien etuja ajava toiminta kiinnosti. Lisäksi ratkaisujen taustalla olevien vakuutustuotteiden hyvät ehdot vakuutetuille oli erittäin tärkeä pointti työpaikkaa valitessa.

– Kuinka hyvin mielestäsi yrittäjät tuntevat sosiaaliturvansa ja millä tavalla sitä voisi parantaa?

On parantunut selvästi viimeisten viiden vuoden aikana, mutta paljon edelleen työsarkaa riittää sillä osa-alueella. Riittää, kun yrittäjä malttaa pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan tärkeimmät kohdat, jotka vaikuttavat juuri hänen sosiaaliturvaansa. Meidän palvelumallissamme on se hyvä etu, että työkalujemme ja asiantuntemuksemme avulla yrittäjä saa tarkan yhteenvedon nykytilanteesta ja suosituksemme asian ratkaisemiseksi juuri hänen yksilöllinen tarve huomioiden.

– Kerro yksi vinkki, jonka antaisit yrittäjille.

Vaikka kiireet painavat päälle, on silti tärkeää ottaa hetki aikaa näin tärkeiden asioiden suunnitteluun. Meidän avullamme se aika tulee käytettyä tehokkaasti ja saat asian kuntoon.