Esittelyssä: Teemu Lillrank

Olen Pietarsaarelainen yrittäjä ja nykyään toimin Suomen Yrittäjäturvan toimitusjohtajana. Olen koko urani toiminut vakuutusalalla ja etenkin keskittyen yrittäjien henkilöturvaan. Perheeseeni kuulu kaksi tytärtä ja avopuoliso ja harrastuksiini kuuluu kaikentyyppinen urheilu mutta etenkin jalkapalloilu ja kuntosalilla käyminen.

Yrittäjien henkilöturvan parantaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä täytän työpäiviäni rekry-haastatteluilla, markkinoinnin suunnittelulla sekä samalla autan myyntitiimiämme menestymään. Toki myös asiakaskäyntejä mahtuu aina kalenteriin.

Aloitin vakuutusurani buukkarina/ajanvaraajana Tapiolassa 2009. Sen jälkeen siirryin vakuutusedustajaksi  ja olen ollut vakuutusalalla eri tehtävissä tästä lähtien. Viimeiset vuodet ovat olleet enemmänkin myynninjohdon parissa.

– Miksi sinä valitsit Suomen Yrittäjäturvan?

Palvelumalli ja tuotevalikoima on mielestäni erinomainen. Kaikki tehdään Yrittäjältä-Yrittäjälle periaatteella ja tämän vuoksi pystymme aidosti asettumaan asiakkaamme tilanteeseen. Missionamme on parantaa yrittäjien henkilöturvaa ja olemme jo päässeet hyvään alkuun tällä matkalla.

– Kuinka hyvin mielestäsi yrittäjät tuntevat sosiaaliturvansa ja millä tavalla sitä voisi parantaa?

Liian heikosti. Usein esimerkiksi YEL-vakuutusta verrataan sijoituksiin, tuntematta kokonaisuutta. Meidän tehtävänämme on kertoa asiakkaillemme faktat ja tämän jälkeen asiakkaidemme päätöksenteko helpottuu huomattavasti. Haluamme olla se kumppani johon asiakkaamme voivat luottaa kun haluavat saada oikeat tiedot henkilöturvasta ja sosiaaliturvasta.

-Kerro yksi vinkki/ Motto:

Faktojen perusteella on huomattavasti helpompi tehdä päätöksiä. Me tarjoamme faktat, sinä teet päätökset.