Esittelyssä: Pasi Lahti

Olen perheellinen yrittäjä Kuopiosta. Toimin asiamiehenä Suomen Yrittäjäturvalle. Harrastuksiin kuuluu mm. monipuolinen liikunta, kalastus ja muu luonnossa liikkuminen.

Yrittäjien sosiaaliturvan rakentaminen yrittäjän tilanteeseen sopivalla tavalla. Osaamiseen kuuluu myös yrittäjän eläketurvan rakentaminen ja osakasriskit.

Olen työskennellyt yritysten parissa vakuutusalalla 6 vuotta.

– Miksi sinä valitsit Suomen Yrittäjäturvan?

Se että saan toimia yrittäjänä auttaa minua ymmärtämään yrittäjän tarpeita ja haasteita. Palvelumme ja tuotteemme on rakennettu yksinkertaisesti yrittäjän tarpeisiin.

– Kuinka hyvin mielestäsi yrittäjät tuntevat sosiaaliturvansa ja millä tavalla sitä voisi parantaa?

Yleensä yrityksen kiinteä omaisuus on hyvin vakuutettu mutta sen jälkeen on unohtunut sen tärkeimmän eli yrittäjän oma turva.

– Kerro yksi vinkki yrittäjille:

Yrittäjä: kun yritys on vakuutettu käytä vielä hetki aikaa ja varmista että sinä ja perheesi pärjäätte jos kaikki ei menekään niin kuin oli suunniteltu.

Me autamme kartoittamaan riskit, sinä teet päätöksen jatkosta.