Esittelyssä Henkilöriskien asiantuntijamme: Johnny Ojala

Johnny Ojala

Olen 42 vuotias yrittäjä Pietarsaaresta. Perheeseeni kuuluu vaimo, ja kaksi lasta. Harrastuksiini kuuluu mökkeily ja kaikenlainen urheilu, ja erityisesti Crossfit. Olen kiinnostunut asioista, joilla voidaan parantaa ihmisten elämänlaatua.

Tehtäväni on rakentaa yrittäjille ja yrityksille paras mahdollinen sosiaaliturva.

10 vuotta. Aloitin vakuutusurani Aktialla, ja sitten Folksamin kautta Fenniaan.

– Miksi sinä valitsit suomen yrittäjäturvan?
Vanha ystäväni Teemu Lillrank soitti ja ehdotti että tässä vois olla minulle uusi ura. Pähkäilin asian muutaman minuutin, ja päätin lähteä mukaan. Päätös oli siis aika helppo.

– Kuinka hyvin mielestäsi yrittäjät tuntevat sosiaaliturvansa ja millä tavalla sitä voisi parantaa?

Monella on vielä aika huono käsitys ja tieto siitä, miten voisi parantaa omaa turvaansa, ja millä tasolla sen oikeasti pitäisi olla.

– Kerro yksi vinkki:
Soita tai laita viestiä niin käydään sinun turvasi läpi ja katsotaan, onko se oikealla tasolla.