Esittelyssä henkilöriskien asiantuntijamme Jarkko Tapio

Esittelyssä henkilöriskien asiantuntijamme Jarkko Tapio

Pääsemme jälleen tutustumaan yhteen Suomen Yrittäjäturvan tiimiläiseen! Tällä kertaa vuorossa on Jarkko.
”Olen 38-vuotias yrittäjä Oulunsalosta. Perheeseeni kuuluu vaimoni Minna sekä kaksi pientä päiväkoti-ikäistä lasta. Finanssialalta työkokemusta minulla on noin kahdeksan vuotta, ja asiakkaita on hoidossani ollut aina Helsingistä Nuorgamiin asti. Toimin Suomen Yrittäjätuvassa henkilöriskien asiantuntijana ja autan yrityksiä ja yrittäjiä rakentamaan räätälöityjä, verotuksellisesti järkeviä sekä sosiaaliturvaa täydentäviä henki- ja eläkevakuutusratkaisuja pääasiassa Pohjois-Suomen alueella.
Yrittäjyys on sydäntäni erittäin lähellä oleva arvo. Koen hyvin antoisaksi, että tässä työssä pystyn aidosti auttamaan yrittäjiä ja henkilöstöä ymmärtämään sosiaaliturvansa muodostumista ja mahdollisuutensa täydentää sitä tarpeensa mukaisilla ratkaisuilla. Näillä ratkaisuilla turvataan niin yrittäjän, henkilöstön ja heidän omaisten tulevaisuutta, kuin myös yrityksen liiketoiminnan jatkuvuutta. Aktian ja Veritaksen palvelut ovat sellaisia, joita koen voivani ylpeydellä edustaa.
Vapaa-aikaani vietän mieluiten perheeni kanssa luonnossa liikkuen tai erilaisia kuntoliikuntalajeja harrastaen. ”
´