Esittelyssä henkilöriskien asiantuntijamme Emma Iivonen

Esittelyssä henkilöriskien asiantuntijamme Emma Iivonen

Seuraavaksi pääsemme tutustumaan Suomen Yrittäjäturvan Emmaan.
”Olen Emma Iivonen ja asun perheeni kanssa Jokioisilla Kanta-Hämeessä. Työssäni autan yrittäjiä ja yrityksiä henkilövakuuttamisen asioissa. Olipa kyse sitten yksinyrittäjästä ja hänen eläke- ja sosiaaliturva-asioidensa läpi käymisestä tai pörssiyrityksen henkilöstön palkitsemisratkaisuista, autan mielelläni! Toimin itsekin yrittäjän kahdessa eri yrityksessä, joten minulta löytyy yrittäjälähtöinen näkökulma henkilövakuuttamisen asiantuntijatyössäni.
Parasta työssäni on asiakkailta saatu positiivinen palaute siitä, että olen onnistunut selkokielellä avaamaan heille monimutkaiset eläke- ja sosiaaliturva-asiat. Ylivoimaisesti parasta Suomen Yrittäjäturvassa on yrittäjälähtöisyys, yhteisöllisyys ja yhteen hiileen puhaltaminen.
Vapaa-aikani vietän talvisin moottorikelkkailun parissa ja kesäisin Turun saaristossa mökkeillen ja jetteillen.”
´