Esittelyssä henkilöriskien asiantuntijamme ja tiimin vetäjä Antti Virnala

Esittelyssä henkilöriskien asiantuntijamme ja tiimin vetäjä Antti Virnala

Jatketaanpas taas henkilöesittelyiden parissa, tällä kertaa pääsemme tutustumaan Anttiin!
”Olen 32-vuotias yrittäjä ja toimin Suomen Yrittäjäturvassa Turun tiimin toisena vetäjänä. Päätehtäväni on auttaa tiimiäni menestymään ja antaa asiakkailleni parasta mahdollista palvelua kaikessa henkilövakuuttamiseen ja sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa. Olen työskennellyt vakuutusalalla vuodesta 2011 alkaen.
Työssäni parasta on onnistumisen tunne, kun pystyn olemaan avuksi tiimilleni ja asiakkaille. Lähdin mukaan Suomen Yrittäjäturvaan, koska uskoin konseptiin niin vahvasti. Tässä pystyn olemaan aidosti hyödyksi yrittäjille ja auttaa heitä rakentamaan sosiaaliturvan kestävälle pohjalle. On ollut todella antoisaa saada kiitosta yrittäjiltä, että kukaan muu ei ollut käynyt asioita läpi näin hyvin ja selkokielisesti heille.
Vapaa-aikaani tykkään viettää luonnossa ja liikunnan parissa. Kesällä erityisesti maastopyöräily ja veneily ovat suosikkiharrastuksiani.”