Esittelyssä henkilöriskien asianatuntijamme Ilkka Fali

Esittelyssä henkilöriskien asianatuntijamme Ilkka Fali

Jatketaan seuraavaksi henkilöesittelyjen tiimoilta. Tällä kertaa vuorossa Ilkka.

”Moikka! Olen Ilkka Fali 45-vuotias kahden lapsen isä Maskusta. Toimin Suomen Yrittäjäturvassa henkilöriskien ja eläkeasioiden asiantuntijana.

Työssäni on parasta kun voi yrittäjien kanssa käydä läpi heidän nykytilannetta ja löytää heille parhaiten toimivia ratkaisuja henkilöriskien ja eläketurvan kannalta.

Olemme aidosti samalla puolella pöytää ja räätälöimme heille mahdollisimman kattavat ja tehokkaat ratkaisut, jotta yrittäjät voivat keskittyä ydinbisneksiin. Uskon että meidän tuotteiden ja palvelujen avulla yrittäjät nukkuvat yönsä levollisin mielin. Suomen Yrittäjäturvassa on hienoa työskennellä, koska meillä on laaja ammattitaitoinen tiimi apunamme. Käytössämme on ammattitaitoiset juristit, Veritaksen työntekijät ja Aktian osaava henkilöstö.

Vapaa-aikani menee perheen ja harrastusten parissa. Pelaan kilpatasolla padelia ja olen myös toiminut tämän vuoden studioisäntänä Finnish Padel Tourin lähetyksissä IS-TV:ssä.

Vinkkini yrittäjille on, että mikäli tarvitset mitä tahansa apua, konsultaatiota liittyen henkilöriskeihin, työntekijöiden sitouttamiseen ja eläkeasioihin. Niin Suomen Yrittäjäturva on luotettava kumppani siihen. Me asiamiehet olemme itsekin yrittäjiä ja ajatusmaailmamme on samanlainen kuin teillä. Koitamme aina löytää  tehokkaimmat keinot turvaamaan teidän tulevaisuutenne yrittäjänä.”