Esittelyssä henkilöriskien asiantuntijamme Esa Pellinen

Esittelyssä henkilöriskien asiantuntijamme Esa Pellinen

Seuraavaksi pääsemme tutustumaan Suomen Yrittäjäturvan Esaan.

”Tulin alalle vuonna 2007 silloiseen Tapiolaan. LähiTapiolassa tutustuin suurimpaan osaan nykyisistä kollegoistani eikä ole sattumaa, että olemme taas samassa yrityksessä. Iso kiitos tästä kuuluu Suomen Yrittäjäturvan suurimmille omistajille Aktia Pankille ja Veritas Eläkeyhtiölle. Kiitos myös Teemulle, että pyysit mukaan.

Koko 15 vuotta olen toiminut yrittäjän sosiaaliturva parissa, mihin puhtaasti keskittyy myös tämäkin yritys. Nykyisin aikani kuluu pääasiassa myyjiemme tukena, mutta toki myyn edelleen myös itse. Meitä on jo liki 30 ammattilaista kertomassa yrittäjälle, kuinka heidän sosiaaliturvansa kannattaa rakentaa nyt ja ensi vuonna, muutoksia on tulossa.

Mottoni: ”Kaikkien hyvä ei ole samanlaista” & ”onks tonni paljon vai vähän”

Soittele ihmeessä, jos haluat kuulla minun näkemykseni tästä kaikesta tai kutsu vaikka lounaalle >  044-2100194″