Yrittäjän sosiaaliturva

Suomalaisen yrittäjän sosiaaliturva rakentuu yel-vakuutuksen ympärille.

Valtaosalla yrittäjistä yel-vakuutuksen työtulo on pieni, ja sen myötä turva on usein heikko.

Vielä suurempi ongelma on se, ettei yrittäjät usein itsekään tiedä sitä.

Liian usein ongelma selviää muutaman kuukauden välttämättömän sairausloman myötä, kun sairauspäiväraha ei riitä kattamaan elämän menoja.

Tilanne muuttuu tukalaksi, jos sairaus tai vamma vie työkyvyn vuosiksi tai loppuelämäksi. Raha ei tietenkään korvaa menetettyä työkykyä, mutta niukka rahatilanne tuo ylimääräisiä huolia elämään, oli kyseessä sitten useita kuukausia pitkä sairausloma tai pysyvä työkyvyttömyys.

Suomen Yrittäjäturva auttaa sinua selvittämään nykyisen sosiaaliturvasi tason. Sen palveluksen teemme kaikille suomalaisille yrittäjille maksuttomasti. Voit varata oman aikasi etätapaamiseen edustajamme kanssa täältä.

Ilmaisessa, 30 minuutin vakuutusturvan kartoituksessa käymme ensin läpi nykyisen sosiaaliturvasi tason. Sen avulla olet varmasti tietoinen siitä, miten arkesi rullaa mahdollisen tapaturman tai sairauden sattuessa.

Jos näet sosiaaliturvassasi puutteita, autamme sinua löytämään omaan yritystoimintaasi ja elämääsi sopivat vakuutusratkaisut: Oikein mitoitettu vakuutusturva, joka on riittävä vahingon sattuessa, mutta myös aina yrityksen budjettiin sopiva. Lisäksi kerromme järkevästä tavasta sitouttaa yrityksesi avainhenkilöt yritykseesi.

Vielä täällä?

Hyvä. Se kertoo siitä, että välität itsestäsi ja läheisistäsi.

Pelkkä asian ajatteleminen ei kuitenkaan riitä. Varaa aika 30 minuutin tapaamiseen täältä.

Tiedän kyllä, ettei sinulla olisi aikaa siihen. Mutta se voi olla paras puolituntinen, jonka käytät tänä vuonna.

Älä jätä palvelusta tekemättä itsellesi.


Pakolliset vakuutukset mahdollistavat yritystoimintasi

Vapaaehtoiset vakuutukset turvaavat yritystoimintasi

Ratkaisut yhteistyössä Aktian ja Veritaksen kanssa. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi ja räätälöimme tarpeisiisi parhaiten sopivan palvelupaketin.

Ota yhteyttä